|   | 
  • Eeeee Şimdi Ne Olacak?


    Eeeee Şimdi Ne Olacak?

    Moraller sıfır, sinirler gergin, sakatlar can sıkıyor, cezalılar hiç eksik olmuyor. 6 maçta sadece 3 puan ve henüz galibiyet sevinci yaşanmamış. Üstüne üstlük ligin dibine demir atılmış. Felaket tellallığı yapmak istemem ama tablo endişe verici. Kayserispor geri geri giderken, diğerleri birer üçer puanları cebe indirmeye devam ediyor. Kasımpaşa 2 haftada 6 puan alarak topukladı yukarılara doğru. Allah’tan Beşiktaş var da bize ayak uyduran, onunla teselli buluyoruz.
    Oysa maç ne güzel başlamıştı Konya’da. Kendi kalesine atılan ikram golle öne geçmiş ve ilk yarıyı bu şekilde bitirmek üzeresin. Dakika 45 artı 2. Pedro Henrique, topu saklamayı düşünmek yerine tek oynasa ve uzaklaştırsa ilk yarı bitecek ve soyunma odasına 1-0 üstün gireceksin. Ama ne topu tutup saklayabildi ne de adamını takip etti. O top da gitti gol oldu.
    İkinci yarının 90 artısında benzer pozisyon. Avuta gidecek topa elle müdahale edersen hakem de VAR’a bakıp penaltıyı verir. 1 puan iyi puan diye düşünürken elleri belde bırakan penaltı golü. Sonrasında da gerilen takım ve iki kırmızı kart. Yetmedi kenarda da Erdem Kemaloğlu’na yaz bir kırmızı. Suyundan da koy misali.
    Böyle bir ortamda maçı konuşmak, filan öyle oynadı, filan böyle oynadı, şöyle olsaydı böyle olsaydı demek boşa kürek çalmak olacak.
    Ne olacak peki şimdi? Takım nasıl toparlanacak? Sihirli değnek mi bulmak gerek bir yerlerden?
    Moraller sıfır, sinirler gergin, sakatlar can sıkıyor, cezalılar hiç eksik olmuyor. Doğrusu işin sonu hiç iyi görünmüyor…



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.