|   | 
  • Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanlığına seçilen Kalkan'dan teşekkür m


    Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanlığına seçilen Kalkan'dan teşekkür m
    Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanlığına seçilen Aydın Kalkan düzenlediği basın toplantısında kendisini seçen delegelere teşekkür etti.


    Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, "Bildiğiniz gibi 4 ay önce milletvekilliği adaylık süreci yaşamıştım. AK Partiden 9. sıradan aday olmuştum ama seçilemedim. Tekrar Eğitim Bir-Sende Şube Başkanlığına dönmek için olağanüstü genel kurul yapmamız gerekiyordu. Bu süre içerisinde arkadaşlarımız sendikamızı 4 ay süreyle çok güzel temsil ettiler" diye konuştu.

    Kalkan ayrıca, "Geçtiğimiz Cumartesi günü 2 liste halinde seçime gittik. Aydın Kalkan ve ekibine 86 oy verdiler. Bizi göreve seçtiler. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eğitim Bir-Sen'i hep birlikte temsil etmeye çalışacağız. Memur-Sen İl temsilciliği de benim üzerimdeydi ama milletvekili adaylığımdan dolayı İrfan bey temsil etti. Onlara da bugün başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

    Yaptıkları bu çalışmalarla Memur-Sen'i çok güzel temsil ettiler" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.