|   | 
  • Elektrik Trafolarına Yeni Çehre


    Elektrik Trafolarına Yeni Çehre
    Elektrik trafolarının dış cepheleri boyanarak çirkin görünüm giderildi

    İlan-ı Aşk Panosu olarak kullanılan ve çirkin görünümüyle vatandaşların tepkisini çeken elektrik trafoları yeniden boyandı.

    KCETAŞ tarafından elden geçirilen bütün elektrik panolarının dış cepheleri boyanarak üzerlerindeki yazı ve resimler kapatıldı.

    Böylece pırıl pırıl bir görünüme kavuşan elektrik panolarının kaç gün bu şekilde temiz kalacağı ise merak konusu. Zira gençlerin ellerindeki sprey boyalarla başta elektrik panoları olmak üzere okul, cami ve binaların bahçe duvarlarını sorumsuzca boyamaları ve sevdiklerine aşklarını ilan etmeleri bıktırıcı bir hal aldı.

    DAHA ÖNCE HABER YAPMIŞTIK

    Konuyla ilgili olarak “Elektrik Panoları İlan-ı Aşk Panosu” oldu başlığı ile haber yapmış ve elektrik panoların üzerine yazılan yazıların çirkin görüntüye neden olduğunu ve vatandaşların tepkisini çektiğini dile getirmiştik.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.