|   | 
  • EMNİYET MENSUPLARI MOSTAR'DA


    EMNİYET MENSUPLARI MOSTAR'DA
    Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın başkanlığındaki 5 kişilik heyet, Emniyet Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu ?Meslek Kardeşliği? uygulamaları kapsamında Mostar Emniyet Müdürlüğü ile karşılıklı eğitim, kültürel, sanatsal, akademik ilişkilerin prensipteki temellerini belirlemek üzere Bosna Hersek Federasyonu?nun Mostar şehrine bir ziyaret gerçekleştirdi.

     Ziyaret sırasında Mostar İl Emniyet Müdürü Drazenko Miletic?e makamında nezaket ziyaretinde bulunuldu. 
    İl Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, ''Görüşmeler sırasında meslek kardeşliğinin her iki teşkilata sağlayacağı kazanımlar ve projenin sağlayabileceği işbirliği olanakları üzerinde durulmuştur. Taraflar böyle bir uygulamanın maddi manevi birçok olumlu yönünün zamanla kendini göstereceğine olan inançlarını dile getirmişlerdir. Meslek kardeşliğinin esas ilkelerini belirleyen niyet mektubunu Kayseri Emniyet Müdürlüğü adına Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Aydın ile Mostar Emniyet Müdürlüğü adına Mostar Emniyet Müdürü Sayın Drazenko Miletic karşılıklı olarak imzalamışlardır.
    Heyet, ziyaret programı kapsamında Mostar Emniyet Müdürlüğüne bağlı üç İlçenin Emniyet Müdürü ile de çeşitli ortamlarda bir araya gelmiş, meslek kardeşliği kapsamında gerçekleştirilebilecek faaliyetler üzerinde fikir alışverişinde bulunmuştur. Ziyarette, iki Emniyet Müdürlüğü arasında mesleki alanda yürütülecek işbirliği ve dayanışma ile örnek polisiye uygulamalar üzerinden tecrübe değişimi, karşılıklı heyet ziyaretleri ve sosyal, kültürel ve akademik içerikli etkinlikler konularında görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Heyet, resmi görüşmeler sonrasında program kapsamında öngörülen tarihi ve kültürel öneme sahip mekânları ziyaret ettikten sonra yurda dönmüştür'' denildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.