|   | 
  • Emniyet müdürlüğüne bombalı saldırı


    Emniyet müdürlüğüne bombalı saldırı
    Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araç patlatıldı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve takviye güvenlik gücü sevk edildi. İlk belirlemelere göre 1 polis şehit olurken, 9'u polis 13 kişi yaralandı.

    Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önündeki patlamada bir polisin şehit olduğunu, 9 polisin de aralarında bulunduğu 13 kişinin yaralandığı bildirildi.

     

    Polis haber merkezinden yapılan anons ile tüm ekipler, olay yerine gelen sahte 112 ambulanslarına karşı uyarıldı. Öte yandan, patlamanın şiddeti ile çevredeki iş yerlerinin cam ve çerçeveleri dökülürken, maddi hasar meydana geldi. Olayı gördüklerini belirten esnaf, olay yerindeki patlama sesi ve ardından ise alev topunu gördüklerini söyledi.

     

    Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik güvenlik amacıyla kapatıldı.

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.