|   | 
  • ‘ENGELLİ OLMAK, ÜLKEME HİZMET İÇİN ENGEL DEĞİLDİR’


    ‘ENGELLİ OLMAK, ÜLKEME HİZMET İÇİN ENGEL DEĞİLDİR’
    Kadir Can Gökalp, 24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

    1 Kasım 2015’te yapılan 26.Dönem Milletvekili Seçimlerinde AK Parti’den 9. sıra Kayseri milletvekili adayı olan Kadir Can Gökalp,  Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı’na gelerek yeniden milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

    ENGELSİZ BİR TÜRKİYE İÇİN’ sloganıyla yola çıkan  Gökalp, yaptığı açıklamada “Her daim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden giderek Engelsiz bir Türkiye için 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı resmi müracaatımı Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdim. Dua ve Desteklerinizi bekliyorum. ‘ENGELLİ OLMAKÜLKEME HİZMET İÇİN ENGEL DEĞİLDİR’ dedi.

    KADİR CAN GÖKALP KİMDİR?

    1970 yılında Kayseri'de doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Kayseri'de yaptıktan sonra Erciyes üniversitesi KMYO Haberleşme Bölümünde okudu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde okumuş olup Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilciliği yapıyor. Evli ve 2 çocuk babasıdır




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.