|   | 
  • Erciyes'te kar yağışı


    Erciyes'te kar yağışı
    - Kar kalınlığı yüksek kesimlerde 40 santimetre, Tekir Yaylası'nda ise 15 santimetre oldu

     Kayseri'de 3 bin 917 metre yüksekliğe sahip Erciyes Dağı'nda yüksek kesimlerde kar kalınlığı 40 santimetreye kadar ulaşırken, tesislerin bulunduğu Tekir Yaylası'nda 15 santimetre oldu. 

    Sabah saatlerinden itibaren aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 3 bin metreden yüksek kesimlerdeki kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı belirtildi.

    2 bin 200 metre yükseklikte bulunan Tekir bölgesinde ise kar kalınlığı 15 santimetre olarak belirlendi. Kar yağışının devam ettiği Erciyes'te hava sıcaklığı gündüz eksi 4 ile eksi 6 arasında değişirken, hızı saatte 20 kilometreyi bulan rüzgar da etkili oluyor.

    Kent merkezinde de yağmur zaman zaman da dolu yağışı görüldü. Şehir merkezindeki sıcaklık ise gece en düşük eksi 1, gündüz en yüksek 10 derece olarak ölçüldü.

    Erciyes Kayak Merkezi'ndeki kar yağışının yarın da devam etmesi bekleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.