|   | 
  • Erciyes Üniversitesi'nde teröre lanet yağdı


    Erciyes Üniversitesi'nde teröre lanet yağdı
    Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı tarafından son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle basın açıklaması yapıldı.

     

    Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü önünde yapılan basın açıklamasına Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Berat Deniz ve Erciyes Üniversitesi öğrencileri katıldı. 

    Basın açıklamasında konuşan Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Berat Deniz, ?Türk milleti tarih boyunca düşmanlarının saldırısına maruz kalmış ama tarihin her sahnesinde zulme ve haksızlığa başkaldırmış, Allah?ın adaletini dünyaya yaymak için mücadele etmiş bir millettir. 

    Son günlerde ülkemizin değişik il ve ilçelerinde baş gösteren terörist saldırılar ve bölücülük faaliyetleri kontrolsüz bir şekilde yayılmakta, devlete meydan okuyan, millete kafa tutan küstahlıklar pervasızca ivme ve cesaret kazanmaktadır. Ayrıca mili şeref ve namusumuzun simgesi, kardeşliğimizin timsali ay yıldızlı al bayrağımız çekildiği gönderden indirilmeye teşebbüs edilmektedir. Lütfen dikkat ediniz. 

    İndirilmeye çalışılan, bağımsızlığın sembolü şanlı bayrağımızdır. Şunu herkes bilmelidir ki hepimiz birer Türk bayrağıyız. Bayrağımızı lekeletmeyiz, kirletmeyiz, yere düşürmeyiz? diye konuştu.

    Deniz ayrıca, ?Türk gençliği geçmişten geleceğe milletimizin teminatı olmuş böyle olmaya da devam edecektir. Türk tarihinin bütün dönüm noktalarında ülkenin karanlık günlerden geçtiği milli mücadele dönemlerinde de aktif rol almıştır. Unutmayalım ki gençlik bir milletin dinamik gücü ve geleceğidir. 

    Bizlerde Erciyes Üniversitesi öğrencileri olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukların bilincinde burada toplandık? şeklinde konuştu.Yapılan konuşmanın ardından kalabalık grup ?Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Ne Mutlu Türküm Diyene? sloganları attı. Grup ardından olaysız bir şekilde dağıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.