|   | 
  • Erciyesspor Akhisar'ı Bekliyor


    Erciyesspor Akhisar'ı Bekliyor
    Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında kendi sahasında yarın Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor, bu maç ile ilgili son çalışmasını bugün Hürriyet-Yeniköy'de bulunan Hacı Boydak Tesislerinde yapacak.

    Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında kendi sahasında yarın Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor, bu maç ile ilgili son çalışmasını bugün Hürriyet-Yeniköy'de bulunan Hacı Boydak Tesislerinde yapacak. Sorunsuz bir hazırlık dönemi geçiren Mavi-Siyahlı takım, yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Öte yandan, Akhisar Belediyespor bugün ilimize gelecek. Akşam saatlerinde Kayseri'de olacak Akhisar kafilesi yapacağı hafif bir idmanın ardından Ommer Otel'e yerleşerek maç saatini bekleyecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.