|   | 
  • Erciyesspor'da yıkım devam ediyor


    Erciyesspor'da yıkım devam ediyor
    Kayseri Erciyesspor, sahasında konuk ettiği Adanaspor'a 3-0 mağlup oldu.

     
    PTT 1. Lig'in 7. haftasında Kayseri Erciyesspor ile Adanaspor arasında oynanan karşılaşma Adanaspor?un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

    Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada Adanaspor'a galibiyeti getiren goller 43, 86 ve 90'da Ergin Keleş'ten geldi. Bu sonuçla Adanaspor puanını 11 yaparken, Erciyesspor 2 puanda kaldı.

    STAT: Kadir Has
    HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Cumhur Altay xx, Oğuz Terzi xx
    KAYSERİ ERCİYESSPOR: Zülküf Özer xx (Yusuf Balcıoğlu dk. 59 xx), Mehmet Bayram x, Emre Toraman xx, Volkan Okumak xx, Çağrı Yarkın x, İlhan Parlak x (Üstün Bilgin dk. 55 x), Tugay Adamcıl xx, Ethem Pülgir x, Serkan Demirezen x, Sarris x, Mehmet Seçme x (Erçağ Evirgen dk. 55 x)
    TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Şimşek Özkeş
    ADANASPOR: Mert Akyüz xx, Mehmet Sak xx, Sami Keskin xx, Mahmut Temür xx (Cem Özdemir dk. 64 xx), Ozokwo xx, Emre Uruç xx, Ergin Keleş xxx, Merthan Açıl xx (Fahri Akyol dk. 46 xx), Rodrigues xx, İgnacio xx, Nelson xx (Hakan Yılmaz dk. 86 ?)
    TEKNİK DİREKTÖR: Eyüp Arın
    GOLLER: Ergin Keleş (dk. 43, 86 ve 90) (Adanaspor)
    SARI KARTLAR: Mehmet Bayram, Ercan Pülgir, Çağrı Yarkın, Serkan Demirezen (Kayseri Erciyesspor), Rodrigues, Cem Özdemir, Nelson (Adanaspor)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.