|   | 
  • Erciyesspor Düşme Potasına Girmek İstemiyor


    Erciyesspor Düşme Potasına Girmek İstemiyor
    Deplasmanda Eskişehirspor?u yenerek küme düşme potasından çıkan Erciyesspor, ligde kalma yolunda umutlarını arttırdı.

    Spor Toto Süper Ligde kalma yolunda tüm kozlarını oy­nayan Kayseri Er­ciyesspor, geçtiğimiz hafta sonu deplas­manda güçlü rakibi Eskişehirspor'u tek golle geçerek son derece önemli bir gal­ibiyete imza attı. Aldığı galibiyet ile puanını 33'e çıkaran Mavi-Siyahlı temsil­cimiz böylece küme düşme hattından çık­mış oldu. Bu hamlesi ile ligde kalma yarışında ipleri yeniden ele alan Kay­seri Erciyesspor, rakiplerinin alacağı sonuçları beklemek zorunda kalmayacak. Kendi maçlarını kazandığı takdirde ligde kalacak olan Kayseri Erciyesspor ?da en önemli dönemeç ise üst üste kendi sa­hasında iki maç ola­cak. Bu hafta sonu sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek olan temsilcimiz, ardından yine kendi sahasında Bursaspor ile karşılaşacak. Bu iki önemli maçtan tem­silcimizin 6 puan çıkarması durumunda büyük bir avantaj elde etmiş olacak. Rakiplerinin alacağı kötü sonuçlar ile birlikte ligin son haftası öncesinde ligde kalmayı garantilemek isteyen Kayseri Er­ciyesspor, böylece ligin son haftasında deplasmanda oynaya­cağı Galatasaray maçına rahat bir şek­ilde çıkmanın hesaplarını yapıyor. Eskişehirspor gali­biyet ile morallerin tavan yaptığı temsil­cimizde oyuncuların hırsları dikkat çek­erken, özellikle bu hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor- Elazığsopr maçından çıkacak sonuçta büyük önem taşıyor.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.