|   | 
  • Erciyesspor İstanbul'dan Eli Boş Dönüyor


    Erciyesspor İstanbul'dan Eli Boş Dönüyor
    Avrupa kupaları mücadelesi veren Kasımpaşa, düşme korkusunu üzerinde hisseden Kayseri Erciyesspor'a acımadı. İstanbul ekibi rakibini net bir skorla geçti: 3-0.

    Maça Kayseri Erciyesspor hızlı başladı. İlk net pozisyonu da konuk ekip yakaladı. 19. dakikada Mandjeck, kaleciyi geçip topu boş kaleye atamadı. 


    Yavaş yavaş oyuna ağırlığını koyan Kasımpaşa 30'uncu dakikada 1-0 öne geçti. Scarione, cezasahası içi sol çaprazdan vuruşunu yaptı. Defansta Emre'ye çarpan top, kaleci Gökhan'ı kontrpiyede bıraktı ve ağlarla buluştu. 

    10 dakika sonra Kasımpaşa'nın 2. golü geldi. İlhan, cezasahası dışından orta şut karışık şutunu gönderdi, kimsenin dokunamadığı topa kaleci Gökhan da müdahele edemedi ve Kasımpaşa 2-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. 

    İkinci yarıya Kasımpaşa hızlı başladı. 46'da Scarione'nin vuruşunu kaleci Gökhan çıkarırken; devam eden pozisyonda ev sahibi ekibin 3. golü geldi. 47'de Viudez sağ kanattan cezasahasına ortasında Adem Büyük, penaltı noktası yakınlarında kafayı vurdu, Kasımpaşaspor 3-0 öne geçti. 

    Kalan dakikalarda iki ekibin de gol çabası sonuç vermedi ve Kasımpaşa 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı ve maçtan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Lacivert-Beyazlı ekip bu sonucun ardından puanını 39'a çıkardı ve Avrupa kupalarına gitme yolunda kritik bir galibiyet aldı. 

    Son 2 haftada bir yenilgi ve bir de beraberlik alan Kayseri Erciyesspor ise 3. maçından da puansız ayrıldı. Kayseri temsilcisi 26 puanda kaldı ve kümede kalma yolunda darbe aldı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.