|   | 
  • Erol Bedir: "Başarı çıtasını yükselteceğiz"


    Erol Bedir:

     İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Kasımpaşa maçı galibiyeti sonrasında mutlu olduklarını söyledi. 
    Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında sahasında Kasımpaşa'yı mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran ve 2018-2019 futbol sezonunda kümede kalmayı garantileyen İstikbal Mobilya Kayserispor'da moraller yerinde yüzler gülüyor. 
    Kayserispor Başkanı Erol Bedir, 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrasında "17 hafta evvel Kasımpaşa maçıyla kurtuluş, gurur mücadelemizi başlatmıştık. Kasımpaşa ile de bitirmek istedik. Takım da buna inandı ve şükür ki istediğimiz gibi bitirdik. Kasımpaşa'yı yenerek stresi yendik, endişeyi yendik, kümede kalma korkusunu yendik" dedi. 
    Akhisarspor ve B.B.Erzurumspor maçları ile ligi noktalayacaklarını ve önümüzdeki sezonun çalışmalarına hız vereceklerini söyleyen Başkan Bedir, "İnşallah Kayserispor olarak bundan sonraki sezonlarda da başarımızı artırarak sürdürürüz. Şehir olarak kenetlenmeliyiz. O zaman başarıya daha rahat gideriz. Kulüp başkanlığı, yöneticilik, bir kaç kişinin yapacağı iş değil" yorumunda bulundu. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.