|   | 
  • ESDER'den Saadet Partisi'ne ziyaret


    ESDER'den Saadet Partisi'ne ziyaret
    Kayseri Esnaf Ve Sanatkarlar Derneği (ESDER), Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti.

     
    Kayseri Esnaf Ve Sanatkarlar Derneği Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık ve yönetimi, 7 Haziran?da ittifak anlaşması yapan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi?ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Gerçekleşen ziyarete, Esder Yönetimi, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Saadet Partisi ve BBP Kayseri Milletvekili Adayı Duran Soyuğur ve partililer katıldı. Saadet Partisi İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, kısa bir açıklama yapan Esder Şube Başkanı Kemal Erçalık, ?? 7 Haziran seçimlerine birlikte girme kararı alan Saadet Partisi?ne ve Büyük Birlik Partisine hayırlı olsun demek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. İnşallah 7 Haziran genel seçimleri ülkemiz için hayırlara vesile olur. Ben bu vesile ittifakı gerçekleştiren Saadet Partisine ve Büyük Birlik Partisi?ne de başarılar diliyorum.?? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.