|   | 
  • Eşi evi terk edince 1,5 yaşındaki kızını rehin aldı


    Eşi evi terk edince 1,5 yaşındaki kızını rehin aldı
    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Sinan Süzen isimli vatandaş, eşinin evi terk etmesi üzerine 1,5 yaşındaki çocuklarını rehin aldı. Balkona çıkıp tabancayla çevreye ateş açan ve eve kimseyi yaklaştırmayan Süzen'i polisler yaklaşık 2 saat süren çabanın ardından ikna etti.

    Bağlık Mahallesi Evliya Sokak’ta , pazarcılık yapan Sinan Süzen (37) ile üç buçuk yılık eşi Gülcan Süzen (30) arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine evi terk eden Gülcan Süzen, şikâyetçi olduğunu belirtti.
     
    Sinan Süzen akşam saatlerinde bir buçuk yaşındaki kızının ve kendisinin boynuna ip geçirerek oturdukları 3’üncü kattaki evin balkonuna çıkıp tabancayla havaya ateş etmeye başladı. Süzen olay yerine gelen polislerden eşinin eve geri dönmesini istedi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibinin yanı sıra ambulanslar da geldi.
     
    Tavşanlı İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel de olayın yaşandığı yere geldi. Polisler yaklaşık 2 saat süren çabanın ardından Sinan Süzen’i ikna ederek eyleminden vazgeçirdi. Evden dışarı çıkan Sinan Süzen, polislerle birlikte Polis Merkezi’ne gitti. Polisler bir buçuk yaşındaki Deniz’i ise Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne götürdü.
     
    Olay yerine gelen ancak eşiyle görüştürülmeyen Gülcan Süzen ise gazetecilere yaptığı açıklamada sürekli şiddete maruz kaldığını söyledi. Eşinin kızları Deniz’e de şiddet uyguladığını öne süren Gülcan Süzen şu iddialarda bulundu:
     
    “Üç buçuk yıllık evliyim. Sürekli aile içi şiddet ve çocuğuma şiddet uygulanıyor. 4 gündür savcının kapısında yatıyorum, polis karakolunun kapısında yatıyorum. 4 gündür ağlıyorum, sızlıyorum. Bugün sabahtan beri mesajlar attı bana. İğneler, şırıngalar, silahların olduğu fotoğrafları atıyor bana. Çocuğun tüp gazla olan fotoğraflarını gönderiyor. Tüpü açmış ‘çocuğu zehirleyeceğim’ diye fotoğraf gönderdi. Çocuk bir buçuk yaşında kız çocuğu. Ben 4 gündür çocuğu bu adamın elinden alın diyorum. Şizofren hastası. ‘Savcıdan emir gelmedi, biz giremeyiz’ bu şekilde emniyetten beni çeviriyorlar. Savcının odasına günde 2 defa, polis karakoluna günde 3 defa gidiyorum. Dördüncü günde bu şekilde işledi adalet. Bu kadar geç bir adalet yani. Eşimin benden isteği hem beni dövüp hem de benimle aile olmak. İstediği gibi dövecek, istediği gibi yanında duracağım. Sürekli tehdit. Savcıda şikayete dayalı 8 tane dosyam var. Dördüncü günün sonuna alabildiler.”
     
    Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanı sürdüğünü belirtti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.