|   | 
  • EURO 2024 Play-off Maçları Başlıyor


    EURO 2024 Play-off Maçları Başlıyor
    Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.

    EURO 2024’te gruplar belli olurken, şampiyonada oynamaya hak kazanacak son 3 takım da play-off’lardan gelecek. 12 takımın mücadele edeceği 6 yarı final karşılaşması yarın oynanacak ve kazananlar finale yükselecek. Bu maçları kazanan 3 takım, 26 Mart’taki final maçları sonrası Avrupa Şampiyonası bileti almaya hak kazanacak.
     
     
    Play-off'ların tümü tek ayaklı eleme maçları olacak. Normal süre sonunda eşitlik bozulmazsa uzatmalara ve gerekirse penaltı atışlarına gidilecek.
     
     
    EURO 2024’te F Grubu’nda Portekiz ve Çekya ile birlikte yer alacak A Milli Futbol Takımı’nın son rakibi play-off C yolundan; Gürcistan-Lüksemburg / Yunanistan-Kazakistan ekiplerinden biri olacak.
     
     
    Play-off karşılaşmalarında program şöyle:
     
    Play-off A Yolu
    22.45 Polonya - Estonya
    22.45 Galler - Finlandiya
     
    Play-off B Yolu
    22.45 Bosna-Hersek - Ukrayna
    22.45 İsrail - İzlanda
     
    Play-off C Yolu
    20.00 Gürcistan - Lüksemburg
    22.45 Yunanistan - Kazakistan



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.