|   | 
  • Ev arkadaşı 2 polis şehit oldu!


    Ev arkadaşı 2 polis şehit oldu!
    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memuru, evlerinde ölü olarak bulundu. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Şehit olan 2 polisin ölümünde terör bağlantısı olup olmadığı bilmiyoruz" dedi.

     
    Şanlıurfa Valiliği?nden yapılan açıklamada, ?Bugün saat 10.00 civarında Ceylanpınar İlçesi Bahçelievler mevkiinde 2 polis memurumuz ikamet ettikleri evde ölü olarak bulunmuştur. Biri Terörle Mücadele Şubesi diğeri Çevik Kuvvette görevli olan polislerimizin evlerinin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilmemiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik savcılık ve güvenlik güçlerimizin incelemeleri devam etmektedir. Kamuoyuna ilerleyen saatlerde yeniden bilgi verilecektir? denildi.

    Yetkililer, yapılacak otopsinin polis Feyyaz Yumuşak'ın cenazesinin toprağa verilmek üzere memleketi Niğde'ye, Okan Acar'ın cenazesinin de Kırşehir'e gönderileceğini söyledi.
     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.