|   | 
  • Evine 20 metre kala kalp krizi geçirerek öldü


    Evine 20 metre kala kalp krizi geçirerek öldü

     Nevşehir'de 3 çocuk babası Musa Paylan (53) kullandığı hafif ticari araç ile evine dönerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

    Kentte esnaf olarak çalışan Musa Paylan, kendisine ait 34 BB 9673 plakalı hafif ticari araç ile Esentepe Mahallesi'ndeki evine dönüş için yola çıktı. Ancak Paylan, evine 20 metre kala rahatsızlanınca aracını Ürgüp karayolu üzerinde yol kenarına çekti. Paylan'ın araç içerisinde hareketsiz bir şekilde durduğunu gören çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Musa Paylan'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Kalp krizi sonucu öldüğü belirtilen Paylan'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.