|   | 
  • Eylem Tok ve Oğlunun İadesi..!


    Eylem Tok ve Oğlunun İadesi..!
    Adalet Bakanlığı, İstanbul'da yol kenarındaki ATV motorlu gruba çarpıp 1 kişinin ölümüne neden olduktan sonra yurt dışına kaçan T.C. (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesi için talepname hazırladı.

    İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta meydana gelen kazada T.C. yönetimindeki cip, emniyet şeridinde arıza nedeniyle duran ATV’ye çarparken, kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
     
     
    Kazanın ardından T.C., yazar annesi Eylem Tok ile birlikte İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçtı. Tok ve oğlu, daha sonra ABD'ye geçti.
     
    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Tok ve oğlunun hem diplomatik yollar, hem de Interpol aracılığıyla Türkiye'ye iadeleri istendi. Adalet Bakanlığı şüphelilerin iadesi için ABD makamlarıyla irtibata geçti. Bakanlık, T.C. ve onu yurt dışına kaçıran annesi Tok'un, ABD'den iadesi için talepname hazırladı. Talepnamenin bir hafta içinde ABD makamlarına iletileceği belirtildi.
     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.