|   | 
  • Fenerbahçe 50 gün sonra kazandı


    Fenerbahçe 50 gün sonra kazandı
    Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3-1’lik galibiyetle sahadan ayrılırken 50 gün sonra maç kazanmış oldu. Sarı-lacivertliler son olarak 15 Mart günü sahasında Sivasspor’u 2-1 mağlup etmişti.

    Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler 13. dakikada Neustadter’in geri pasında Harun’un hatasıyla kalesinde golü görürken 20. dakikada Eljif ile eşitliği sağladı. Müsabakanın ikinci yarısında 72. dakikada Valbuena ve 74. dakikada Soldado’nun golleriyle 3-1 öne geçen sarı-lacivertliler maçtan galip ayrılan taraf oldu ve 50 gün sonra galibiyet aldı. Fenerbahçe son galibiyetini 15 Mart tarihinde Sivasspor karşısında 2-1’lik skorla almıştı. 

    Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı 106 dakika oynandı

    Kasımpaşa-Fenerbahçe arasında oynanan müsabaka, VAR kararları ve yaşanan sakatlıklardan dolayı ilk yarıda 7, ikinci yarıda 9 dakika uzayarak toplamda 106 dakika oynandı. 
    Süper Lig’de oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe müsabakası toplamda 106 dakika sürdü. Maçta yaşanan sakatlıklar ve VAR kararları sebebiyle oyun bir çok kez dururken, müsabaka ilk yarıda 7 dakika uzadı. Maçın ikinci yarısında atılan gollerde de VAR’a başvurulmasından dolayı müsabakaya 9 dakika eklendi. Toplamda 16 dakika uzayan maç 106 dakika sürdü. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.