|   | 
  • Fenerbahçe Ekici ile tutundu


    Fenerbahçe Ekici ile tutundu
    Fenerbahçe, Sivasspor’u Mehmet Ekici’nin attığı golle 2-1 mağlup ederken, önemli bir galibiyete imza attı.

    Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe evinde Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. Müsabakanın 73. dakikasında Özer Hurmacı’nın golüyle 1-0 öne geçen Sivasspor’a Fenerbahçe’nin cevabı gecikmedi. 74. dakikada Soldado’nun golüyle skoru eşitleyen sarı-lacivertliler 86. dakikada Mehmet Ekici’nin golüyle 2-1 öne geçti. Müsabaka boyunca net pozisyonlar üretemeyen Fenerbahçeli futbolcular maçın son bölümünde bulduğu gollerle galibiyete uzanan taraf oldu. 

    Fenerbahçe-Sivasspor maçını 32 bin 403 seyirci takip etti

    Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan müsabakayı 32 bin 403 biletli seyirci takip etti. 
    Süper Lig’de Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan müsabakayı 32 bin 403 biletli seyirci takip etti. Sarı-lacivertli tribünler müsabaka boyunca takımına destek verirken deplasman tribününde yer alan Sivasspor taraftarı ise kendisine ayrılan yerin yarısını doldurarak takımına destek verdi. 

    Ali Koç’tan Hasan Ali’nin pozisyonuna tepki

     Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım’a yapılan sert müdahale sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yöneticiler ayağa kalkarak pozisyonun sertliğine tepki gösterdi. 
    Süper Lig’de Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan müsabakanın 30. dakikasında Hasan Ali Kaldırım’a Sivassporlu futbolcu Douglas sert bir müdahalede bulundu. Bu müdahale sonrasında tribünler tepki verirken Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç pozisyona büyük bir tepki gösterdi. Yapılan faul sonrasında ayağa kalkan Koç pozisyonun sertliğine tepkide bulundu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.