|   | 
  • Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor


    Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor
    Yeni sezon çalışmaları kapsamında İsviçre’nin Lozan kentinde kamp yapan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Teknik Direktör Phillip Cocu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Antrenmanda dar alanda pas organizasyonları çalışıldı. Ardından kanat organizasyonları ve şut çalışmasıyla devam eden antrenman taktiksel çalışmalarla sona erdi. 
    Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları kapsamında 18 Temmuz Çarşamba günü TSİ 18.00’da Fulham ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler Fulham ile oynayacağı karşılaşmanın ardından İsviçre kampını tamamlayarak İstanbul'a dönecek ve hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sürdürecek. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.