|   | 
  • Fenerbahçe ve Beşiktaş idmanlara başladı!


    Fenerbahçe ve Beşiktaş idmanlara başladı!
    Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 28 Ocak Pazar günü saat 19.00’da sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı idmanla başladı.

    Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idman; koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından pas çalışmaları yapan sarı-lacivertli futbolcular, antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamladı. Dün oynanan RAMS Başakşehir maçına ilk 11’de başlayan oyuncular ise antrenmanı rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı.
    Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.
     
     
    Beşiktaş'ta, Sivasspor maçı hazırlıkları başladı
     
    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
    Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Fernando Santos’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda yapılan pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

     

    Siyah-beyazlılar, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11.30’da yapacağı idmanla sürdürecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.