|   | 
  • Fenomen Candan kardeşler Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildi


    Fenomen Candan kardeşler Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildi
    "Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildi.

    Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişlerdi. 3 gündür gözaltına olan ve sorguları 4'er saat süren Candan kardeşler, mal varlıklarının olmadığını sosyal medyadaki paylaşımları için şov yaptıklarını iddia ettikleri öğrenildi. Candan kardeşler ve şüpheli Hacı İsrafil S. de Küçükçekmece Adliyesi’ne getirildi.
     
    Nihal ve Bahar Candan kardeşlere, ‘sazan sarmalı’ çetesinin lideri Onur Apaydın'la ilişkileri soruldu. Nihal Candan verdiği ifadesinde, “Onur Apaydın eski erkek arkadaşımdı. Adını Kaan olarak biliyordum, Onur olduğunu bilmiyordum. Uzun süre önce ayrıldık. Rahatsız ediyordu. Uzaklaştırma kararı aldırdım. Adının Onur olduğunu orada öğrendim” dediği  öğrenildi.
     
     
     
    LÜKS RESTORANLAR SORULDU
     
    “Çete tuzağa düşürecekler kişileri lüks restoranlarda ağırlıyordu, güven oluşturmak için sosyal medyadan tanınan isimler Bahar ve Nihal Candan da o yemeklerde yer alıyordu.” iddiaları şüphelilere soruldu. Nihal Candan'ın bu soruyu  Onur Apaydın'ın kendi erkek arkadaşı olduğu için bu yemekli toplantılara katıldığını, dolandırıcılık organizasyonun içinde yer almadığını söyleyerek yanıtladığı öğrenildi.
     
    ’12 MİLYON LİRA’ SORULDU
     
    Bahar Candan'a sosyal medya hesabında ‘Bir sabah hesabıma 12 milyon lira para aktarıldı' paylaşımı da soruldu. Bahar Candan'ın bu soruyu da amacının espri yapmak olduğunu 2 yerine yanlışlıkla 12 yazdığını söyleyerek cevap verdiği öğrenildi.  Dolandırıcılık suçlamalarını kabul etmeyen şüpheliler adliyeye gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.