|   | 
  • FETÖ itirafçısı öğretmene 1 yıl 6 ay hapis


    FETÖ itirafçısı öğretmene 1 yıl 6 ay hapis
    Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan öğretmen Emel S., tutuksuz yargılandığı davada 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tutuksuz sanık Emel S. hazır bulundu. Tüm bildiklerini samimi bir şekilde anlattığını ifade eden Emel S., "Eşim cezaevinde. Aile olarak zor günler geçiriyoruz. Çok üzgünüm. Eşim susmayı tercih ediyor. Susmadığım için de bana kırgın ve kızgın. Bildiklerimi anlattım. Adaletinize güveniyorum" dedi.
    Mahkeme heyeti sanık Emel S.'ye, 'silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçundan etkin pişmanlık ve iyi hal indirimi uygulayarak, 1 yıl 6 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararlaştırıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.