|   | 
  • FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 43 polis adliyeye çıkarıldı


    FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 43 polis adliyeye çıkarıldı
    Kayseri’de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan FETÖ/PDY operasyonunda aralarında emniyet amiri, komiser ve polis memurları ile emekli emniyet müdürlerinin bulunduğu 43 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.

    Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’da ki FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli emniyet amiri, komiser ve polis memurları ile emekli emniyet müdürlerinin bulunduğu 43 kişi gözaltında alınmıştı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 43 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.
     
    Gözaltına alınan 43 kişinin evlerinde yapılan aramalarda örgütün simgesi haline gelen 1 dolarlık banknotlar ele geçirilmişti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.