|   | 
  • FETÖ Soruşturmasında 20 İşadamı Serbest, 45 İşadamına Tutuklama İstemi


    FETÖ Soruşturmasında 20 İşadamı Serbest, 45 İşadamına Tutuklama İstemi

    Kayseri'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen 65 işadamından 20'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 45 işadamı tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

    Serbest bırakılan işadamları arasında KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da var.

    Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeleri alınan iş adamlarından Servet Ş., Suat Ö., Şafak A., Türkan A., Tahir U., Mahmut H., Nuh Mehmet Ç., Rıfat Y., Mehmet K., Hacı Ali K., İbrahim O., Hasan S., Mehmet Ö., Recep İ., Cengiz S., Aytekin Y., Adil K., Ahmet Ş., Fatih Sultan Y., Hasan S. hakkında adli kontrol kararı verildi.
    45 iş adamı ise mahkemeye sevk edildi.Operasyon kapsamında 120 işadamı hakkında gözaltı kararı çıkarılmış 79 işadamı gözaltına alınmıştı. İşadamlarının 14'ü daha önce savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.



    Etiketler FETÖ

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.