|   | 
  • FIBA Avrupa Ligi?ne Katılacak Takımlar Belli Oldu


    FIBA Avrupa Ligi?ne Katılacak Takımlar Belli Oldu
    FIBA Avrupa, Kadınlar Avrupa Ligi'nin 2014-2015 sezonuna katılacak takımları açıkladı. Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe ve Kayseri KASKİ 2014-2015 Kadınlar Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek.

    15 takımın kesinleştiği organizasyonda 16. takım ise kuradan sonra belirlenecek. Kuralar 6 Temmuz Pazar günü çekilecek. 2014-2015 Kadınlar Avrupa Ligi'nde normal sezon 7 ve 8 takımlı iki grup olarak şekillenecek (16. takım eklenirse 8'li iki grup) ve gruplarında ilk dört sırada yer alan dört takım Play-off'lara yükselecek. Play-off'lar en çok 3 maç üzerinden oynanacak ve iki galibiyet alan takımlar Final-Four'da yer alma hakkı kazanacak. Final-Four, son üç sezon uygulanan Sekizli Final uygulamasının yerine getirildi.

    FIBA tarafından açıklanan 2014-2015 Avrupa Ligi kurasına katılacak takımlar ise şu şekilde:

    "Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe, Kayseri Kaski (Türkiye), ZVVZ USK Prague, BK Imos Brno (Çek Cumhuriyeti), Perfumerias Avenida (İspanya), BLMA, Bourges Basket (Fransa), Famila Schio (İtalya), Can-Pack Wisla Krakow, Energa Torun (Polonya),UMMC Ekaterinburg, Nadezhda, Dynamo Kursk (Rusya), Good Angels Kosice (Slovakya)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.