|   | 
  • Fizik Tedavi Merkezinin hisse ortağı 7 sanık beraat etti


    Fizik Tedavi Merkezinin hisse ortağı 7 sanık beraat etti

    Kayseri'de KHK ile FETÖ'den kapatılan bir Fizik Tedavi Merkezinin hisse ortaklarının aralarında olduğu 2'si tutuklu 7 sanık mahkemece beraat etti. Bu karar, duruşma salonunda sanık yakınları tarafından alkışlandı. 
    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanıklar D.B. ile N.Ö. ve tutuksuz sanıklar G.E., S.B., C.Ü., M.F. ile Ş.F. hazır bulundu.
    10 Ekim 2016'da Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda, kapatılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi yöneticileri ve hisse ortakları olan 2'si tutuklu 7 sanık hakim karşısına çıktı.
    Tüm sanıklar üzerlerine atılı suçlamaları reddederek, beraat ve tahliyelerini talep etti.
    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanıklar D.B. ile N.Ö. ve tutuksuz sanıklar G.E., S.B., C.Ü., M.F. ile Ş.F.'ye beraat kararı verdi. Beraat eden tutuklu iki sanık tahliye olurken, bu karar duruşma salonunda sanık yakınları tarafından alkışlandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.