|   | 
  • Forum Kayseri 2 Yaşında


    Forum Kayseri 2 Yaşında
    Açıldığı günden bugüne kadar 25 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Forum Kayseri, ikinci yaşını Brass Band kortej takımı, sürpriz hediye ve dev pastanın renklendirdiği etkinliklerle kutluyor.Ziyaretçilerine şehrin merkezinde alışveriş ve...

    Açıldığı günden bugüne kadar 25 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Forum Kayseri, ikinci yaşını Brass Band kortej takımı, sürpriz hediye ve dev pastanın renklendirdiği etkinliklerle kutluyor.

    Ziyaretçilerine şehrin merkezinde alışveriş ve keyif fırsatı sunan Forum Kayseri, ikinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor.

    İki yıl içinde 25 milyon ziyaretçisiyle kocaman bir aile olan Forum Kayseri, açılış tarihi olan 21 Aralık 2013 Cumartesi günü keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. İkinci yaşını ziyaretçileriyle birlikte kutlayacak olan Forum Kayseri, Brass Band Kortej Takımı?nın keyifli performansıyla ziyaretçilerine gün boyunca müzik ve eğlence dolu saatler yaşatırken keseceği dev pasta ile özel günün hatırası olarak sürpriz hediye dağıtarak ikramlarda bulunacak.

    Forum Kayseri, tüm Kayserilileri ikinci yaşını kutlayacağı coşku dolu etkinlikte buluşmaya davet ediyor.

    Forum Kayseri Hakkında

    Türkiye?de alışveriş merkezleri, ofis ve konutu da içeren çok amaçlı projeler geliştirip, yöneten Multi Development Türkiye tarafından hayata geçirilen Forum Kayseri, 21 Aralık 2011?de açılmıştır. 160 bin metrekare inşaat alanı ve 65 bin metrekare kiralanabilir alanıyla Anadolu?daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Kayseri, 200?den fazla seçkin markayı ziyaretçileriyle buluşturmaktadır.

    Şehrin tam merkezinde yer alan alışveriş merkezi, Kayseri?nin yanı sıra Sivas, Yozgat, Niğde, Kırşehir ve Nevşehir gibi çevre illerden de gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktadır.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.