|   | 
  • Forum Kayseri Fettah Can Şarkılarıyla Çınlayacak


    Forum Kayseri Fettah Can Şarkılarıyla Çınlayacak
    Forum Kayseri, ünlü şarkıcı, besteci ve söz yazarı Fettah Can?ı ağırlıyor.Forum Kayseri?de 22 Aralık Pazar günü sevenleriyle buluşacak olan Fettah Can, gerçekleştireceği keyifli sohbetin ardından hayranlarına mini bir konser verecek.Ziyaretçilerine...

    Forum Kayseri, ünlü şarkıcı, besteci ve söz yazarı Fettah Can?ı ağırlıyor.

    Forum Kayseri?de 22 Aralık Pazar günü sevenleriyle buluşacak olan Fettah Can, gerçekleştireceği keyifli sohbetin ardından hayranlarına mini bir konser verecek.

    Ziyaretçilerine şehrin merkezinde alışveriş ve keyif fırsatı sunan Forum Kayseri, 22 Aralık Pazar günü sevilen şarkıcı Fettah Can ile müzik ve eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

    Uzun seneler besteci ve söz yazarı kimliğiyle ön plana çıkan ve son yıllarda seslendirdiği şarkılarla kendine geniş bir hayran kitlesi yaratan Fettah Can, saat 15:00?de gerçekleşecek keyifli bir söyleşiyle sevenleriyle buluşacak.

    Fettah Can daha sonra, dillerden düşmeyen şarkılarını Forum Kayseri ziyaretçileri için seslendirerek, müzik dolu dakikalar yaşatacak.

    Forum Kayseri herkesi, Fettah Can ile müzik ve eğlence dolu bir buluşmaya davet ediyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.