|   | 
  • Galatasaray derbiye moralli gidecek


    Galatasaray derbiye moralli gidecek
    Ligde Yeni Malatyaspor’u mağlup eden Galatasaray, gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesinde hata yapmadı.

    Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu maçla birlikte bir maçı eksik olan lider M. Başakşehir ile puan farkını 3’e düşüren sarı-kırmızılılarda derbiye moralli gidecek. Gelecek hafta derbide Kadıköy’de Fenerbahçe ile mücadele edecek Galatasaray bu önemli müsabaka öncesinde hata yapmadı. 

    Diagne Galatasaray forması ile 5. golünü kaydetti

    Galatasaray’ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, Yeni Malatyaspor maçında attığı golle sarı-kırmızılı forma ile 5. golünü kaydetti. Diagne bu 5 golün 4’ünü penaltıdan attı. 
    Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda Yeni Malatyaspor ile mücadele eden Galatasaray’da Mbaye Diagne sahneye çıktı takımını 1-0 öne geçirdi. Müsabakanın 45+4. dakikasında kazanılan penaltıda topu başına geçen Diagne, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 89. dakikada da penaltının başına geçen Diagne golü atmayı başardı ve sarı-kırmızılı forma ile 5. golünü kaydetti. 
    27 yaşındaki futbolcu bu 5 golün 4’ü (Trabzonspor, Bursasspor , Yeni Malatyaspor (2) )ise penaltıdan kaydetti. 
    Mbaye Diagne bu sezon Kasımpaşa ve Galatasaray forması ile toplam attığı golleri ise 25’e yükseltti ve krallık yarışında liderliğini sürdürdü. 

    Galatasaray ligde 13 maçtır yenilmiyor

     Galatasaray, Yeni Malatyaspor galibiyetiyle Süper Lig’deki yenilmezliğini 13 maça çıkardı. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılılar 9 galibiyet, 4 beraberlik aldı. 
    Spor Toto Süper Lig'de son olarak 14. haftada deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Galatasaray, bu müsabakadan sonra rakiplerine 3 puan vermedi. Son olarak sahasında Yeni Malatyaspor’u yenden sarı-kırmızılılar, ligdeki yenilmezliğini 13 maça çıkardı. Söz konusu 13 müsabakada Aslan 9 kez sahadan galip ayrılırken, 4 kez rakipleri ile yenişemedi. 
    Cimbom bu süreçte Sivasspor, Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Antalyaspor, Bursaspor ve Yeni Malatyaspor’u mağlup ederken, Çaykur Rizespor, M. Başakşehir, Alanyaspor ve BB Erzurumspor ile berabere kaldı. 

    Diagne ile Belhanda arasında penaltıyı atma tartışması yaşandı

    Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçında sarı-kırmızılıların kazandığı penaltı atışı sırasında Mbaye Diagne ile Younes Belhanda arasında kim atacak tartışması yaşandı. Penaltıyı Diagne kullandı ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 
    Galatasaray-Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı futbolcular Younes Belhanda ile Mbaye Diagne penaltıyı kim atacak tartışması yaptı. Müsabakanın 86. dakikasında kazanılan penaltı kullanmak üzere ilk olarak Belhanda topun başına geçti. Daha sonra Teknik Direktörü Fatih Terim, Diagne’nin kullanmasını istedi. Daha sonra ikili arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı ve takım arkadaşları araya girdi. 
    89. dakikada topun başına geçen Diagne ise meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.