|   | 
  • Galatasaray, Emre Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı


    Galatasaray, Emre Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı
    Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcu Emre Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

    Sarı-kırmızılıların transfer ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şöyle:
    "Profesyonel futbolcu Emre Kılınç ile 2020-2021 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır:
    2020-2021 sezonu için net 11.350.000 TL sabit transfer ücreti
    2021-2022 sezonu için net 8.000.000 TL sabit transfer ücreti
    2022-2023 sezonu için net 8.500.000 TL sabit transfer ücreti
    2023-2024 sezonu için net 9.000.000 TL sabit transfer ücreti."

    Emre Kılınç: "Sadece dik duruşumu korudum"

     

    Galatasaray'ın yeni transferi Emre Kılınç, sarı-kırmızılıların futbolcusu olmanın kendisi için büyük bir onur ve gurur olduğunu belirterek, "Ben sadece bir söz vermiştim, Galatasaray’da oynama hayalimden bahsetmiştim. Tek söylediğim buydu. Bunun haricinde pek bir şey yapmam gerekmedi. Süreç beni buralara getirdi. Sadece dik duruşumu korudum ve şu an buradayız" dedi.
    Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Emre Kılınç, kulüp televizyonuna transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın futbolcusu olmanın kendisi için büyük bir onur ve gurur olduğunu belirten Emre Kılınç, "Başta Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, Fatih hocamıza, beni bu kulübe layık gören tüm yetkililerimize çok teşekkür ediyorum. Galatasaray’da olmak, Galatasaray’ın futbolcusu olmak, bu armayı taşımak benim için büyük bir onur ve gurur. Burada olabilmeyi çok istiyordum. Şu an burada Galatasaray formasını taşıdığım için inanılmaz gururluyum. Benim için çok gurur verici bir olay. Buralara gelmemde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu bir başlangıç. Başlangıç ne kadar güzel oldu. İnşallah benim de Galatasaray’dan ayrılışım kaptanımızın ayrılışı gibi mutlu, güzel bir şekilde olur tek temennim bu. Ben sadece bir söz vermiştim, Galatasaray’da oynama hayalimden bahsetmiştim. Tek söylediğim buydu. Bunun haricinde pek bir şey yapmam gerekmedi. Süreç beni buralara getirdi. Sadece dik duruşumu korudum ve şu an buradayız. Yönetim, taraftar tarafından da bu kadar seviliyorum. Hepsinden Allah razı olsun" diye konuştu.

    Mustafa Cengiz: "Emre Kılınç sadece bir transfer değil, gelecek kuşaklar için bir söz tutma, bir kişilik abidesi"

    Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transferleri Emre Kılınç için, "Emre Kılınç bence sadece bir transfer değil, gelecek kuşaklar için bir söz tutma, bir kişilik abidesi. Bu bir karakter meselesi. İzafidir bu kavram. Dürüstlük ve doğruluk öncelikle söz tutmaktır. Taahhütlerine sadık kalmaktır. Emre bize bunu gösterdi" dedi.
    Galatasaray'ın yeni transferi Emre Kılınç, kendisini sarı-kırmızılılara bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal katıldı. İmzanın ardından Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal, Emre Kılınç transferi ile ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.
    Başkan Mustafa Cengiz, Emre'nin transferi için, "Emre Kılınç bence sadece bir transfer değil, gelecek kuşaklar için bir söz tutma, bir kişilik abidesi. Bu bir karakter meselesi. İzafidir bu kavram. Dürüstlük ve doğruluk öncelikle söz tutmaktır. Taahhütlerine sadık kalmaktır. Emre bize bunu gösterdi. Kendisine bu bağlamda da Galatasaray için değil Türk sporu adına teşekkür ediyorum. Hoş geldin Emre kardeşim" diye konuştu.

    Abdurrahim Albayrak: "Emre, 'Galatasaray’a öyle bir şey yapar mıyım?' dedi"
    Emre'ye teşekkür eden Abdurrahim Albayrak, "Emre sağlam durmasaydı, sözünde durmasaydı başkaları gibi 'Abdurrahim ağabey ben sana öyle bir şey yapar mıyım, Galatasaray’a yapar mıyım?' dedi. Hem camiam hem şahsım adıma Emre’ye çok teşekkür ediyorum. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için de Emre’nin ailesine çok teşekkür ediyorum. Evlat böyle yetiştirilir" şeklinde konuştu.
    Yusuf Günay ise, Emre Kılınç’ın transferin için 'Sevgi parayla ölçülmez' yorumunu yaparken, Kaan Kançal da karakter olarak çok iyi bir insanı ve futbolcuyu Galatasaray'a kazandırdıklarını söyleyerek hayırlı olmasını diledi.
     

    Albert Riera Galatasaray’da teknik ekipte

    Galatasaray’da bir dönem futbol oynayan İspanyol antrenör Albert Riera, bu sezon Teknik Direktör Fatih Terim’in teknik ekibinde yer alacak.
    Galatasaray’da takıma futbolcu transferleri sürerken, teknik heyete de takviye geldi. İspanyol antrenör Albert Riera artık futbol takımının teknik heyetinde yer alacak. 2011-2014 yılları arasında Galatasaray’da futbol oynayan Riera, sarı-kırmızılılar ile 2 Süper Lig, 1 de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yeni sezon çalışmalarına başlayan Galatasaray’da Riera da antrenmanda yer aldı.
    Alber Riera, futbolculuk döneminde Mallorca, Bordeaux, Espanyol, Manchester City, Liverpool, Olympiakos, Watford, Udinese, Zavrc ve son olarak Koper takımında forma giydi.
    38 yaşındaki İspanyol antrenör bir dönem Manchester City’de Pep Guardiola’nın yanında staj yapmıştı. UEFA Pro Lisans sahibi olan Albert Riera, İspanyolca ile birlikte İngilizce, İtalyanca, Fransızca ve Rusça da konuşabiliyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.