|   | 
  • Galatasaray'ın galibiyet hasreti 4 maça çıktı


    Galatasaray'ın galibiyet hasreti 4 maça çıktı
    Galatasaray, Gaziantep FK maçında yediği son dakika golü ile berabere kaldı ve Süper Lig'deki galibiyet hasreti de 4 maça çıktı.

    Süper Lig’in 28. haftasında evinde Gaziantep ile karşılaşan Galatasaray, son dakikada penaltıdan yediği golle 3-3 berabere kaldı. Sarı-kırmızılıların ligde galibiyet hasreti de 4 maça çıkmış oldu. Aslan ligde Türk Telekom Stadyumu’nda Gençlerbirliği’ni yendikten sonra oynadığı 4 müsabakada Sivasspor ile 2-2 Beşiktaş ile 0-0, Gaziantep FK ile 3-3 berabere kalırken, Rizespor'a da 2-0 mağlup olmuştu.

    Fatih Terim, 5 değişiklik hakkını da kullandı

     

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK karşısında 5 değişiklik hakkını da kullandı.
    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig’in 28. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynadıkları Gaziantep FK maçında 5 değişiklik hakkını da kullandı. Kırmızı kart ve sakatlıkların ardından deneyimli teknik adam, oyuna Linnes, Taylan, Selçuk İnan, Jesse Sekidika ve Jimmy Durmaz’ı dahil etti.

    Falcao ligde 10. golünü kaydetti

    Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao, Gaziantep FK maçında attığı golle ligde bu sezon 10. kez rakip fileleri havalandırmış oldu.
    Galatasaray’ın yıldız golcüsü Radamel Falcao, Süper Lig’de 2 maç sonra Gaziantep FK karşısında rakip fileleri havalandırmayı başardı. Müsabakanın 36. dakikasında sahneye çıkan Falcao takımına eşitlik getiren golü kaydetti. 34 yaşındaki futbolcu böylece ligde 10 gole ulaştı. Bu sezon ligde 16 maçta görev alan Falcao’nun 1 de Ziraat Türkiye Kupası’nda golü bulunuyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.