|   | 
  • Galatasaray, ligde evindeki yenilmezliğini 17’e çıkardı


    Galatasaray, ligde evindeki yenilmezliğini 17’e çıkardı
    Galatasaray’ın Süper Lig’de iç sahada oynadığı müsabakalarda bileği bükülmüyor. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında evinde mücadele ettiği Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, yenilmezlik serisini 17 müsabakaya yükseltti. Söz konusu 17 maçta ise Aslan, 16 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda son mağlubiyetini geçtiğimiz sezonun 30. haftasındaki Kasımpaşa maçında 3-1’lik skorla almıştı.

    Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, evinde karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Bu müsabaka ile sarı-kırmızılıların Başakşehir’e olan şanssızlığı sona erdi. Galatasaray, turuncu-lacivertlileri en son 3 Ekim 2015 yılında deplasmanda 2-0 mağlup etmişti. O maçın ardından oynanan 4 Süper Lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında Aslan, Başakşehir’i yenememişti. 

    Bu sezon Türk Telekom Stadyumu’ndaki maçlarda takımını yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, Başakşehir’e karşı da görevini yerine getirdi. Ligde en fazla seyirci ortalamasıyla oynayan Galatasaray’ı turuncu-lacivertliler ile oynadığı maçta 47 bin 239 taraftar destekledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, müsabaka boyunca desteklerini tezahüratlarla sürdürdü. 

    Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşmasında iki takımın golcüleri Bafetimbi Gomis ile Adebayor, müsabakayı golsüz tamamladı. 
    Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, evinde karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Bu müsabakada iki takımın da golcüleri karşı karşıya geldi. Bafetimbi Gomis ve Adebayor’un performansı merakla bekleniyordu. İki golcü de müsabakayı gol atamadan tamamladı. Gomis, 11 başladığı maçta yerini 88. dakikada Eren Derdiyok’a bıraktı. Adebayor ise ilk 11 başladı ve 90 dakika sahada kaldı. 
    Ligde 29 hafta geride kalırken Gomis’in 26, Adebayor’un 12 golü bulunuyor. 

     Medipol Başakşehir’in başarılı futbolcusu Arda Turan, 2523 gün sonra Türk Telekom Stadyumu’nda eski takımı Galatasaray’a karşı 11 çıktı ve sahada 65 dakika kaldı. 

    Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan Medipol Başakşehir'de taraftarlar 27 otobüsle stadyuma geldi. Turuncu-lacivertliler kendilerine ayrılan tribünü doldurdu. 

     Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu, seremoniden sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yanına gitti. Terim ile Arda Turan ise bir araya gelmedi. 
    Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Müsabakanın başlama düdüğünden önce Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yanına giderek başarılar diledi ve sarıldılar. Başakşehir’de forma giyen eski Galatasaraylı Arda Turan ile Terim ise bir araya gelmedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.