|   | 
  • Geleceği Planlayan Belediye Olacağız


    Geleceği Planlayan Belediye Olacağız
    Büyük Birlik Partisi Talas belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıçiçek, seçim çalışması için gittiği Başakpınar'da çocukların sevgisiyle karşılaştı. Etrafını çeviren çocukların hepsine top hediye eden genç başkan Ahmet Sarıçiçek, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimize yatırım yapan belediye olacağız dedi.

     30 mart yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyük Birlik Partisi Talas Belediye Başkan adayı Ahmet Sarıçiçek seçim otobüsüyle Talas ilçesinde ve Büyükşehir yasasıyla ilçe sınırlarına bağlanan yeni  mahlelelere gezi yaptı. Halkın ayağına giderek sorunları birinci ağızdan dinleyen genç başkan,Ahmet Sarıçiçek,"Daha önce köy olarak geçen ve yeni Büyükşehir yasasıyla Talas ilçemize bağlanan mahalelerin sorunları çözülmeyecek kadar zor değil. Fakat nedendir bilinmez köy denilen yerlere hizmet bir türlü ulaşmamış. Şehir merkezine az bir mesafede olan bu mahallelerimizin köy görünümünden çıkarılarak hızlı bir şekilde hizmet gitmesi gerekir. Seçildiğimiz taktirde vatandaşa hizmet götürmek için acil şekilde çalışmalara başlayacağız. Talas ilçemize yeni katılan mahallelerin ulaşım ve imar sorunlarını hızlı bir şekilde çözerek vatandaşımızı rahatlatacağız"dedi.

     

    ÇOCUKLARIN BAŞKAN SEVİNCİ

     

    Seçim otobüsüyle Başakpınar mahallesine giden Büyük Birlik Partisi Büyük şehir Belediye Başkan adayı Ali Saraçoğlu ve Talas Belediye Başkan adayı Ahmet Sarıçiçek, sevgi gösterileriyle karşılandılar. Genç başkan Ahmet Sarıçiçek' çocukların ilgisi vardı. Etrafını sararak fotoğraf çektirmek isteyen çocuklarla ilgilenen Sarıçiçek, en yakın markete giderek hepsine top satın alarak hediye etti. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimizdir diyen Sarıçiçek, "Çocuklarımıza ve gençlerimize sosyal imkanlar sağlayan, kültürlü bir birey olarak yetişmeleri için gereken yatırımları atan ve ilçemizi geleceğe hazırlayan bir belediye anlayışoıyla çalışacağız. Gençlerimizi her konuda destekleyeceğiz" dedi.

     

    KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİM

                    Daha önce siyasi bir çalışma içinde olmadığını belirten Ahmet Sarıçiçek," Vatandaşımıza hizmet konusunda elimizden geleni yapmak ve ilçemizi gelecek yıllarda da yaşanabilir hale getirecek projeler hazırladık. Koltuk sevdalısı değiliz. Halkımız 30 martta sandıklara giderek bizlere hizmet iznini verdikleri zaman koltukta oturacak zamanımız olmayacak. halka hizmet edecek ve her zaman onların yanında olarak sorunlara hemen çözümler üreterek vatandaşların yaşamlarını kolay hale getireceğiz. Hizmet konusunda hiç kimse için şahsi bir projemiz ve hesabımız yoktur. Allahın ve kanunların emrettiği kurallar dışında hareket etmeyerek her kesime eşit mesafede hizmet yapan bir belediye anlaşımız olacak" dedi.      



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.