|   | 
  • Genel Kurul var, aday yok!


    Genel Kurul var, aday yok!
    Kayserispor'da Hilmi Derinel ve yönetim 27 Haziran'da seçimli genel kurul kararı aldı. Ancak şu ana kadar ne talipli var, ne de sarı kırmızılı takımla ilgili tek olumlu gelişme süreci yaşanıyor.


    Kayserispor'da yeni yönetimin Olağanüstü Genel Kurul kararı almasının ardından uzun bir süre geçmesine rağmen bu güne kadar Kayserispor için hiçbir talip çıkmadı.

    Olağanüstü Genel Kurul 27 Haziran'da yapılacak. Bu kısa süre içerisinde başkan adayı çıkar mı bilinmez ama Kayserispor için tehlike çanlarının çaldığı ortada. Bir çoklarına göre kulüp bu gidişle kayyuma kalacak gibi gözüküyor. Borçlar, takımdan kopacak isim sayısının fazlalılığı, yeni takım oluşturmak için bütçe gerekliliği gibi birçok sebep başta olmak üzere önümüzdeki günlerde Kayserispor'u çok sıkıntılı günler bekliyor.

    Zira, bu hafta içinde talip çıkmaz veya genel kurulda çoğunluk sağlanamaz ise işler tamamen karışmış olacak. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.