|   | 
  • GEZİ PARKI OLAYLARININ 4. DURUŞMASI GÖRÜLDÜ


    GEZİ PARKI OLAYLARININ 4. DURUŞMASI GÖRÜLDÜ
    Kayseri?de 3 Haziran 2013 tarihinde yapılan Gezi Parkı eylemine katıldıkları için yargılanan 6 kişi hakkındaki davanın 4. duruşması görüldü.






    Kayseri?de 3 Haziran 2013 tarihinde yapılan Gezi Parkı eylemine katıldıkları için yargılanan 6 kişi hakkındaki davanın 4. duruşması görüldü. 

    Gezi Parkı eylemine katıldıklan ve çıkan olaylar nedeniyle 6 kişi hakkındaki davanın 4. Duruşması 5 Mayıs tarihine ertelendi. Duruşma sonrasında açıklama yapan sanık avukatlarından Türker Tok, ?Türkiye?de ki birçok mahkeme takipsizlik ve beraat kararı verdi, gezi eylemleri ile ilgili? dedi. Tok,?Bugün Kayseri?de Gezi Parkı eylemleri sırasında yargılanan 161 kişinin duruşması vardı. Bir kısım sanıklar geldi. Eksik hususların giderilmesi için duruşma 5 Mayısa ertelendi. Asıl sorun şu 2 bin 911 sayılı Toplantı ve Gösteri yürüyüşü yasası anayasadan yapılan birçok değişikliğe paralel hale getirilmedi. 12 Eylül asker darbesinin oluşturduğu bir yasa aynen muhafaza ediliyor? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.