|   | 
  • Göle: “Böyle maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşanıyor“


    Göle: “Böyle maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşanıyor“
    Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle, “İki lig aşağıdaki takıma oynarken daha konsantre olmanız gerekiyor. Bunun zararlarını sahada gördük bugün“ diye konuştu.

    Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Fenerbahçe evinde Afjet Afyonspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle, Afyonspor’u gösterdiği mücadele için tebrik ederek, “Cem Hocayla beraber iyi bir çıkış yakaladılar. Bugün de onu sahaya yansıttılar. Sonuna kadar mücadele ettiler. Onları mücadelerinden dolayı kutluyorum. Böyle maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşanıyor. Bunu daha öncede yaşadık. İki lig aşağıdaki takıma oynarken daha konsantre olmanız gerekiyor. Bunun zararlarını sahada gördük bugün. Oyuna iyi başlayamadık. Karşılama anlamında sıkıntılar yaşadık. Birlikte oynamamış oyunculardan oluşan kadrodan dolayı düşünüyoruz. Pozisyon da verdik. 1, 2 tanesi tehlikeliydi. Üretkenlik sıkıntısı yaşadık. Sadece tek bir pozisyonumuz var. Onun dışında müdahale etmek zorunda kaldık. İkinci yarı başlarken değişiklik oldu. Bundan dolayı tempo yapabildik. Sonuçlandırmada problemler yaşıyoruz, bir an önce çözmemiz gerekiyor. Uzatmalarda rakip yoruldu ve fazla mücadele ettiler. Akabinde 2 gol bulduk, tur atlamasını bildik. Bu anlamda sevinçliyiz“ dedi.

    Cem Kavçak: "Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi"

     

    Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Cem Kavçak, Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. Yediğimiz penaltı ve arkasından bir golle 2-0 mağlup olduk. Takımımızdan memnunuz. Bundan sonra lige bakacağız" dedi.
    TFF 2. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu ve elendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Afyonspor Teknik Direktörü Cem Kavçak, "Maç öncede zevk veren, göze hoş gelen futbol oynamak istiyorduk. Sahada oynadığımız oyun da bu yöndeydi. Önde basarak Fenerbahçe’nin zaaflarından yararlanmak istiyorduk. Kaliteli olarak iyi oyuncuları var. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. Yediğimiz penaltı ve arkasından bir golle 2-0 mağlup olduk. Takımımızdan memnunuz. Bundan sonra lige bakacağız. Takıma 4 gün izin verdik. Antalya’da hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.