|   | 
  • Gül ve Aliyev Hürkuş kokpitinde


    Gül ve Aliyev Hürkuş kokpitinde
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile birlikte Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TAI) A.Ş.?de incelemelerde bulundu.

     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, eskort eşliğinde 2 Atak helikopteri ile TAI tesislerine geldi. Gül ve Aliyev, buradaMilli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayramve TAI Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaya tarafından karşılandı. TAI tesislerinde kuleye çıkan Gül ve Aliyev, ?ATAK? helikopteri ve ilk Türk uçağı ?Hürkuş?un uçuşunu izledi. Daha sonra hangarlara giderek ?Hürkuş? ve ?ATAK? helikopterini yakından inceleyen Cumhurbaşkanı Gül ve Aliyev, uçak hakkında bilgi aldıktan sonra uçağın kokpitine oturdular. Ardından Türk yapımı insansız hava uçağı ?Anka? yı inceleyen iki lider, yetkililerden bilgi aldılar.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.