|   | 
  • Gurbetçi Vatandaşlar Oy Kullanmaya Başladı


    Gurbetçi Vatandaşlar Oy Kullanmaya Başladı
    Kayseri?de, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde memleketlerine gelen gurbetçi vatandaşlar oy kullanmaya başladı.10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde oy kullanmak isteyen gurbetçi vatandaşlar,...

    Kayseri?de, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde memleketlerine gelen gurbetçi vatandaşlar oy kullanmaya başladı.
    10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde oy kullanmak isteyen gurbetçi vatandaşlar, gümrüklerde ve havaalanlarında oy kullanmaya başladı. Sabah saatlerinden itibaren oy kullanacakları yerlere giden gurbetçiler, seçecekleri cumhurbaşkanı adayının ismine mühür bastı.
    Almanya?dan gelen gurbetçi bir vatandaş da oy kullandıkları için memnun olduklarını söyleyerek, ?Almanya?dan geldik. Oyumuzu kullandık. Çok güzel bir hizmet. Şimdiye kadar oyumuzu kullanamıyorduk ama şimdi kullanıyoruz. Çok memnun olduk. Allah razı olsun? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.