|   | 
  • Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı


    Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı
    Kayseri'den 'Kutsal Topraklar'a Hac ibadetini yerine getirmek üzere Diyanet İşleri Başkanlığı'na başvuran hacı adayları dualarla uğurlandı.


    Havaalanı yolu üzerinde bulunan İnci Camii'nde toplanan hacı adayları, kafileler halinde cami içerisine girerek kafile başkanlarından son bilgileri ve kimlik kartlarını aldılar.
    Hacı adaylarından Abdullatif Bayraktar eşi Sare Bayraktar ile kutsal bir yolculuğa çıktıkları için çok heyecanlı ve çok mutlu olduğunu belirterek, ''Allah herkese nasip etsin'' dedi. Eşi Sare Bayraktar da, ''Allah, bana bugünleri gösterdiği için çok mutluyum. Bu sabah sanki Kurban Bayramı sabahına uyanmış gibi hissettim kendimi. Allah herkese nasip etsin. Allah herkesten razı olsun. Bütün dualarımız sizlerle'' dedi.
    Hacı adaylarının uğurlanması için düzenlenen programda konuşan Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, hacı adaylarının Allah'ın daveti üzerine kutsal topraklara gittiklerini ifade ederek, ''İnşallah hac vazifenizi layıkıyla yaparsınız ve analarınızdan doğduğunuz gibi günahsız, tertemiz yurdumuza dönersiniz. Allah herkese nasip etsin. Sizler, herhangi birinin daveti üzerine bu yolculuğa çıkmıyorsunuz. Allah'ın daveti üzerine icabet edip, O'nun davetine uyup, Kabe'yi görmeye gidiyorsunuz. Aynı zamanda, sevgili peygamberimizi ziyaret edeceksiniz. Allah hepinizi ve hepimizi Peygamberimizin şefaatine nail eylesin'' ifadelerini kullandı.
    Programda Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar yapılarak salavatlar getirildi. Daha sonra hacı adayları, yakınlarıyla vedalaşarak, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerle havaalanına geçtiler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.