|   | 
  • Hacı Boydak’ın Özgürlüğü 81 Gün Sürdü


    Hacı Boydak’ın Özgürlüğü 81 Gün Sürdü
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ikinci kez tutuklanan Boydak Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak’ın özgürlüğü 81 gün sürdü.

    İlk olarak 6 Mart’ta kardeşi ve holdingin CEO’su Memduh Boydak ile birlikte terör örgütüne üyelik ve yardım suçundan gözaltına alınarak tutuklanan Boydak, yaklaşık 2,5 ay ceza evinde kaldıktan sonra avukatlarının itirazı üzerine 17 Mayıs’ta tahliye olmuştu.
     
    4 Ağustos’ta ikinci kez gözaltına alınan ancak sağlık sorunları nedeniyle nöbetçi mahkemece serbest bırakılan işadamı Boydak, 5 Ağustos’ta yeniden gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     
    Boydak, tahliye olduktan 81 gün sonra yeniden demir parmaklıklar arasına girdi.
     
    Boydak Ailesinden 6 Kişi Cezaevinde
    Son olarak Hacı Boydak’ın da ceza evine girmesiyle birlikte FETÖ/PDY kapsamında yürütülen operasyonlar kapsamında Boydak ailesinden 6 kişi ceza evine girmiş oldu.
     
    Boydak ailesine yönelik ilk tutuklama 6 Martta Memduh Boydak ile gerçekleşti.
     
    Daha sonra Boydak ailesine yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında holdingin yönetim kurulu üyesi Şükrü Boydak’ın eşi Aliye Boydak 27 Temmuz’da gözaltına alınmış ve 28 Temmuz’da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.
     
    Aliye Boydak’ın ardından 4 gün sonra da eşi Şükrü Boydak ile birlikte Bekir ve İlyas Boydak ta terör örgütüne üyelik ve yardım suçlarından tutuklanarak ceza evine konuldu.
     
    Boydak ailesinden son olarak Hacı Boydak ikinci kez gözaltına alınarak tutuklandı. Boydak, 81 gün sonra yeniden tutuklanarak ceza evine gönderildi. Böylelikle FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Boydak ailesinden 6 isim tutuklanmış oldu.
     
    Sabahattin SÜRMEN




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.