|   | 
  • Haftalık haber listesine belediyeler damga vurdu


    Haftalık haber listesine belediyeler damga vurdu
    Ajans Press Kayseri Bölge Müdürlüğü ve Kar360 Haber iş birliği ile hazırlanan “En Medyatikler” listesinde ilk 10’da dört belediye yer aldı.

    Yaptıkları faaliyetleri duyurmak için yoğun bir çaba sarf eden belediyeler, gerek basın mensuplarının katılımıyla yapılan haberlerin gerekse basın yayın birimleri aracılığıyla basın kuruluşlarına gönderilen haberlerin kullanımıyla listeye girmeyi başardı.

     

    Haftalık haber listesinin başında 105 haberle Büyükşehir Belediyesi yer aldı. Belediyenin hemen her faaliyetinin gazetelerde yer bulması dikkat çekti. İkinci sırayı ise günlük mutlaka basın yayın kuruluşlarına e-mail göndererek etkinliklerini haber veren Melikgazi Belediyesi yer aldı. Melikgazi Belediyesi’nin bir hafta boyunca gazetelerde 102 haberi yayımlandı. Büyükşehir Belediyesi’nden sadece 3 haber geride olan Melikgazi Belediyesi, bu alanda en başarılı ilçe belediyesi olmayı da başardı. Listeye girmeyi başaran belediyeler olarak Melikgazi Belediyesi’ni 63 haberle dördüncü sırada yer alan Talas Belediyesi ve 44 haberle 10’uncu sırada yer alan Kocasinan Belediyesi izledi. Yapılan etkinlik ve üretilen haberlerin kullanımı anlamında Talas Belediyesi’nin Kocasinan Belediyesi’nin önünde yer alması ise dikkatlerden kaçmadı.

     

    Şehrin Spor Toto Süper Lig’deki temsilcisi Kayserispor ve PTT 1. Lig’deki temsilcisi Kayseri Erciyesspor'da ilk 10’daki yerini aldı. Kayserispor 92 haberle üçüncü sırada yer bulurken Kayseri Erciyesspor 58 haberle altıncı sıradan listeye girdi.

     

    Eğitim alanındaki faaliyetler ve yatırımlarla artık eğitim şehri olarak da anılmaya başlanan Kayseri’de şehrin ilk ve en köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesi de en medyatikler listesinde 61 haberle beşinci sırada yer aldı.

     

    Ekonomi şehri ve Türkiye sanayisinin lokomotifi olarak bilinen Kayseri’de ticaret odası ve organize sanayi bölgesi de bir hafta boyunca Kayseri’de en çok konuşulan kurumlar arasına girmeyi başardı. Kayseri Ticaret Odası 55 haberle yedinci, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi de 51 haberle sekizinci sırada yer buldu.

     

    Şehrin mülki amiri Vali Orhan Düzgün’de 48 haberle gazetelerde en fazla yer bulan isimlerden biri oldu.

     

    Yapılan araştırmada genel liste şu şekilde oluştu:

     

    1. Kayseri Büyükşehir Belediyesi – 105 Haber

    2. Melikgazi Belediyesi – 102 Haber

    3. Kayserispor – 92 Haber

    4. Talas Belediyesi – 63 Haber

    5. Erciyes Üniversitesi – 61 Haber

    6. Kayseri Erciyesspor – 58 Haber

    7. Kayseri Ticaret Odası – 55 Haber

    8. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi – 51 Haber

    9. Orhan Düzgün – 48 Haber

    10. Kocasinan Belediyesi – 44 Haber

     

    Haber: Faruk Karakaş




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.