|   | 
  • Haftanın kazananı Fenerbahçe


    Haftanın kazananı Fenerbahçe
    Süper Lig’de oynanan 32. hafta müsabakalarında Denizlispor’u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında rakiplerinin kaybettiği haftanın kazananı oldu.

    Süper Lig’in 32. haftasında Kadıköy’de Denizlispor’u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, ligde haftanın kazananı oldu. Şampiyonluk yarışında Galatasaray, Hatayspor’a 3-0 ve Beşiktaş’ın Kasımpaşa’ya 1-0 kaybetmesinin ardından Denizlispor maçına 3 puan hedefiyle çıkan sarı-lacivertli ekip, yeşil-siyahlıları sahasında 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldı.

    Fenerbahçe’den iç sahada 65 gün sonra galibiyet

     

     Fenerbahçe, Kadıköy’de Denizlispor’u 1-0 mağlup ederek iç sahada 65 gün sonra galibiyetle tanıştı.
    Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Denizlispor’u 1-0 mağlup ederken 65 gün sonra iç sahada galibiyet aldı. Sarı-lacivertliler 30 Ocak 2021’de Çaykur Rizespor’u 1-0 mağlup etmiş ve bu maçın ardından oynanan 4 müsabakada 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.