|   | 
  • Hakan Keleş: "Çok istediğim oyun olmadı ama önemli olan 3 puandı"


    Hakan Keleş:
    GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Galatasaray galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, "Çok istediğim oyun olmadı ama önemli olan 3 puandı" dedi.

    Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Giresunspor deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Maçtan önce iyi hazırlanmıştık. Maça iyi başladık. Golü bulduk. Golden sonra oyun mücadeleye döndü ikinci yarı. Daha önce Beşiktaş galibiyetimiz var. Burada da galibiyet istiyorduk. İlk yarı iyi, ikinci yarı mücadeleye döndü. Çok pozisyon yakalayamadık. Galatasaray’ın pozisyonları var. Onlar da kazanabilirdi. Bizim de eksiklerimiz var. 7-8 kişi eksiklikle geldik. Çok istediğim oyun olmadı ama önemli olan 3  puandı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kasımpaşa maçına hazırlanacağız. Bizim için önemli bir maç" diye konuştu.
    Galatasaray’ın kiralık oyuncusu Okan Kocuk’u geri çağıracağıyla ilgili çıkan haberlerle ilgili olarak ise Keleş, "Böyle dedikodular vardı. Bize yansıyan hiçbir şey yoktu. Böyle bir şey olmadığı sürece oyuncumuzla çok fazla diyaloğa girmedik. Herhangi bir talep olmadığı için bizim oyuncumuz. Geldiği günden beri müthiş performans gösteriyor. Bugün de müthiş mücadele gösterdi. Ben memnunum. Elinden geleni yaptı" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.