|   | 
  • Hala 1,5 Tl?ye Dürüm Satıyorlar


    Hala 1,5 Tl?ye Dürüm Satıyorlar
    Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odasında geçtiğimiz hafta sonu güven tazeleyerek başkan seçilen Hayrettin Köse, ?Her zaman üyelerimizin emrinde olacağız. Tabi ki sektörümüzün problemleri var ama biz de oda olarak bu sorunların üzerine gideceğiz? dedi.

    Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse, yapılan genel kurul sonrası yaptığı değerlendirmede, ?Yapılan seçimin sektörümüze ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Meslektaşlarımız bizleri tekrardan bu göreve uygun gördüler. Yönetimimizle birlikte sektörümüzle ilgili sorunların üzerine gideceğiz. Bu sorunları çözmeye çalışacağız. Çok önemli sorunlarımız var. Çünkü sektörümüz çok problemli bir sektör. Maliyet düştükçe kalite de düşüyor. Hala 1,5 TL?ye halen dürüm satıyorlar. Tabi bizim oda olarak bunlara bir yaptırım gücümüz yok. 1,5 TL?ye dürüm olmaz. Bir tavuk dürümün en az 70 gram olması gerekir. Zaten o fiyata 70 gram dürüm verse zarar eder. Bunun için yetkili makamların bunları incelemesi gerekir. Bir dürümün 70 gramdan aşağı olması bir suç? diye konuştu.
    Sektörlerinin çektiği sıkıntılara değinen Köse, ?Sektörümüzde o kadar olumsuzluklar var ki zor bir süreçten geçiyoruz ama bununla birlikte ümidimizi yitirmiyoruz. İnsan sağlığına hitap ediyoruz. Yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oda olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolümüz var. Kayseri marka şehir oldu. Servis elemanı konusunda da kurs açmayı düşünüyoruz. Son gaz ben ve arkadaşlarım işimize devam edeceğiz. Her zaman üyelerimizin emrinde olacağız. Tabi ki sektörümüzün problemleri var ama bizde oda olarak bu sorunların üzerine gideceğiz? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.