|   | 
  • Hamza Çakır Rektörlüğe Adaylığını Açıkladı


    Hamza Çakır Rektörlüğe Adaylığını Açıkladı
    Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'nü vekaleten yürüten İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, rektörlüğe aday olduğunu açıkladı.


    Erciyes Üniversitesi ?nde Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur?un Rektörlük görevinden ayrılması üzerine Rektör Vekili olarak görev atanan Prof. Dr. Hamza Çakır rektörlüğe aday olduğunu açıkladı.

    17 Haziran 2015 tarihinden itibaren Rektör Vekili olarak görev yapan Prof. Dr. Hamza Çakır yaptığı açıklamada, ?Şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühe, duyarlılığa ve hoşgörünüze sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Uzun süreler yapmakta olduğum istişareler sonucu ve sizlerden aldığım dönüş ve cesaretten yola çıkarak mensubu olmaktan gurur duyduğum Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne adaylığımı açıklıyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesinden hareketle önceliğimiz, başta insan onuruna saygı duyarak bizlere emanet gençlerimizin daha standartlarda eğitim almalarını; sağlık, beslenme, sanat, kültür ve spor gibi alanlardan daha iyi bir şekilde yararlanmalarını sağlamak olacaktır. Akademisyenlerimizin ve idari personelimizin üniversitemize aidiyet duygularını en üst düzeye çıkaracak çevre düzenlemeleri, yeşil alan ve sosyal tesisleri öncelikli olarak devreye sokacak, üniversitemizin adını ulusal ve uluslararası düzeyde en iyi temsil edebilecek bilimsel çalışmalara alt yapı ve ekonomik destekler vermeye çalışacağız. Bunları yaparken birlikte düşünerek ve birlikte karar alarak yapmayı; açık, adil ve dürüst davranmayı şiar edineceğiz. Adalet herkese eşit davranmak değildir; adalet, hak edene hakkını vermektir düşüncesi  öncelikli prensibimiz olacaktır. Bu süreçte bana vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyor, aday olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.