|   | 
  • Hasta Ziyaretlerine Bayram Düzenlemesi


    Hasta Ziyaretlerine Bayram Düzenlemesi
    Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri?nde Kurban Bayramı dolayısıyla hasta ziyaret saatlerinde değişiklik yapıldı.

     Buna göre; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri?nde kliniklerde hasta ziyaretleri; bayramın 1. günü (15 Ekim 2013 Salı) 10.00 - 15.00 saatleri arası, 2, 3 ve 4. günleri (16 Ekim 2013 Çarşamba - 17 Ekim 2013 Perşembe ve 18 Ekim 2013 Cuma) normal günlerde olduğu gibi 13.00 - 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
    Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinin çocuk klinikleri ve yoğun bakım ünitelerinde hasta ziyaret saatlerinde herhangi bir değişikliğe gidilmezken; çocuk klinikleri ve yoğun bakım ünitelerinde ziyaretler normal saatlerinde devam edecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.