|   | 
  • Hayvanat Bahçesine 1 Milyon Ziyaretçi


    Hayvanat Bahçesine 1 Milyon Ziyaretçi
    Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde bulunan hayvanat bahçesi müdürü İsmail Tamokur, hayvanat bahçesinin açıldığından beri 1 milyona yakın ziyaretçi geldiğini söyledi.Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde...

    Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde bulunan hayvanat bahçesi müdürü İsmail Tamokur, hayvanat bahçesinin açıldığından beri 1 milyona yakın ziyaretçi geldiğini söyledi.
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yaptırılan ve içerisinde 121 tür hayvanın bulunduğu hayvanat bahçesine, ziyaret akını var. Aileleri ile beraber hayvanat bahçesine gelen vatandaşlar, burada görmedikleri hayvanları ziyaret ediyor. Hayvanat bahçesinin açıldığından beri 1 milyona yakın ziyaretçi geldiğini dile getiren hayvanat bahçesi müdürü İsmail Tamokur, "Anadolu Harikalar Diyarı hayvanat bahçesi de şuan için 121 türden 2 bin 33 hayvan barınmakta biz burada hayvanları sekiz farklı grupta planlamasını yaptık. Bahçe içerisinde dağılımını yaptık ve burada 20 bakıcı hayvanların bakımını, temizliklerini, yemlemelerini ve sulamalarını yapmakta aynı zamanda açıldığı günden bu güne kadar oldukça fazla rağbet gören bir bahçe burası aşağı yukarı bu güne kadar 1 milyona yakın ziyaretçi bugüne kadar ziyaret etti" dedi.
    Tamokur, ayrıca okulların kapanmasının ardından ziyaretçi sayısının arttığını söyleyerek, vatandaşları hayvanat bahçesine davet etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.